Get My 3 Secret Weapons that NO ROOM SHOULD BE WITHOUT Free Video Series! Get it now!

This home was renovated to create the perfect haven for a family raising four girls.

Each child was involved with helping design their own spaces so that each reflected the unique personality of the girl who would be growing up there.

In addition, the home was designed with as much of a use of “green” certified materials as possible. The spiral staircase was imported from Europe and was the inspiration for the project.

Notice the bench on the back porch.  Unfortunately, a tree had to be cut and removed to be able to allow space for the master suite. In order to reuse the tree, a bench was made from its trunk and the family carved their names right on top!

Ready to fall in love with your home again?

Knotting Hill Interiors logo

GET MY 3 SECRET WEAPOns THAT NO ROOM SHOULD BE WITHOUT

You have Successfully Subscribed!

Knotting Hill Interiors logo

Live Design Workshops

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest